Friday, 19 April 2024
   
 
Home
FILME NOI
Music
Cinema Film

New UPDATE

     
     
     
     
.

Termeni si conditii de utilizare

Acest site nu detine nici unul din fisierele urmatoare .Nu ne asumam raspunderea pentru dowloadul fiecaruia Vizitatorii au obligatia de a sterge ce dowloadeaza in maixim 24 de ore de la dowload si cumpararea lui de la distribuitorii autorizati

Fiecare accesare şi utilizare a acestui site constituie un acord din partea dumneavoastră asupra următoarelor aspecte:

Continutul acestui site va este oferit dumneavoastra doar cu scop informational si pentru uz personal, si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vandut, licentiat cu alte scopuri si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate. . Sunteti de acord a nu va angaja in utilizarea, copierea sau distribuirea materialelor postate unei terte parti, in interes comercial. Daca downloadati sau printati o copie a continutului pentru uz personal , trebuie sa detineti toate drepturile de autor sau avizul proprietarilor continutului. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Prin accesarea/folosirea acestui site sau a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, respectarea acestor termeni si conditii este considerata acceptata.
Am citit si sunt deacord sa intru in sectiunea aferenta respectand conditiile de utilizare a site-ului
 
.

Multimedia

        
        Transfer pageRank 5
     
         
Alege !
 

In Curand

  
    He sings about his favourite drug
        
    
© 2024 TV online gratis pe internet
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.

www.studentsdesign.de